No esteu sols | Carta de Glòria S. R.
15931
post-template-default,single,single-post,postid-15931,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

"No us amagaré que de vegades sento ràbia, d’altres molta tristor, però hi ha un sentiment que no em deixa mai i és el de continuar fins al final."

— Carta de Glòria S. R.

Hola a tots: Jordi C, Jordi S, Oriol, Raül, Meritxell, Dolors, Josep, Jordi T, Joaquim i Carles:

No us conec personalment i vosaltres no em coneixeu, segurament no ens veurem mai però us vull dir que el meu pensament i el de milers de persones està amb vosaltres cada dia, us heu ficat al nostre cor.

Us volia agrair personalment tota la bona feina que heu fet i esteu fent pel nostre país. Malgrat us hagin privat tan injustament de llibertat física vosaltres sou lliures.

M’agradaria fer-vos una gran abraçada i poder treure-us d’aquest mal son ara mateix. Per molt que hi pensi no em puc imaginar el que és passar pel que vosaltres, les vostres famílies, les vostres parelles, els vostres fills i els vostres amics esteu passant.

No us amagaré que de vegades sento ràbia, d’altres molta tristor, però hi ha un sentiment que no em deixa mai i és el de continuar fins al final. I el final és que sortireu de la presó, que tornaran els vostres companys de Bèlgica, des d’on estan fent una gran tasca a tots nivells. El final és que aconseguirem enfortir la nostra petita però, alhora Gran República, i serem l’orgull del món. Sé que encara hi ha molta feina per fer i per aquest motiu continuem sempre endavant. No hi ha un altre camí.

Sabeu que hi ha moltes mobilitzacions  i actes reivindicant la vostra llibertat. Sé que tot això us arriba i que esteu en contacte amb la gent que us estima. Tot es fa seguint el vostre legat, el legat de la no-violència, de l’enteniment, de la concòrdia i de l’organització. Com diu el President Carles, fem les coses a la catalana. M’encanta quan ho diu…! Perquè és veritat, som un poble de pau, amb una cultura democràtica increïble, som un poble perseverant i lluitador com ningú. Realment estem fets d’una altra pasta.

Si voleu que fem alguna cosa especial per a vosaltres, si teniu alguna gran idea de les vostres, ja sabeu, ens ho feu arribar nosaltres les farem per vosaltres. I que el món s’assabenti de com es fan les coses a la catalana…!

Esteu donant un gran exemple i el vostre sacrifici està servint per a motivar a molta gent, sou el nostre motor i la nostra inspiració, sou la palanca que tot ho mou.

Una abraçada molt i molt gran, molts ànims. Força i sempre endavant…!

Glòria S.R.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: