No esteu sols | Carta per Jordi Cuixart de Fina Niubó
16026
post-template-default,single,single-post,postid-16026,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Ens caldran molts anys per redreçar tot això. Però hi serem, no defallirem.

— Carta per Jordi Cuixart de Fina Niubó
Benvolgut Jordi,
Si aquestes ratlles us serveixen per saber que no esteu sols i ajudar-vos a que les hores no se us facin tan llargues, em donaré per ben recompensada.
Sóc sòcia d’Òmnium des de fa molts anys perquè comparteixo absolutament els seus objectius que són els meus: llengua, cultura, país.
Sé que esteu forts i animats, però no em puc fer la idea de com deu ser de dur estar privats de la llibertat física que us han imposat.
Nosaltres, simples ciutadans que hem estat a totes no ens cansarem de fer-vos costat. I de demanar la vostra llibertat. Malgrat que això ho veiem una mica difícil vist el que hem vist i el que estem vivint.
La involució no només de l’estat espanyol sinó de la que ens pensàvem guardiana dels drets humans és fastigosament decebedora. Ens caldran molts anys per redreçar tot això. Però hi serem, no defallirem. Som molts més dels que ells volen i diuen.Vam resistir el franquisme i sabem el pa que s’hi dóna.
Una abraçada. Llum als ulls i força al braç

Fina

​ Niubó
Badalona​
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: