No esteu sols | Carta d’una ciutadana
16074
post-template-default,single,single-post,postid-16074,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

També em pregunto que faria l'Estat espanyol, amb un registre de catalans per la república; ens voldrien empresonar a tots?

— Carta d’una ciutadana

Benvolguts tots i totes!

Els ciutadans de la República Catalana us necessitem per què continueu desenvolupant aquest gran projecte que tenim entre mans. Estem al vostre costat i entre tots ho farem possible.

No us voldria desanimar, però us haig de confessar, que les espectatives a que l’Estat Espanyol s’avingui a cap negociació, son nules i que no tinc gaires esperances en que la política prosperi en aquest sentit. Arrel d’aquest incovenient, em pregunto si seria possible que els catalans que no ens sentim espanyols; ens poguessim autodeterminar individualment com a ciutadans del nostre Estat. Via una declaració que reculli l’AMI. Potser ha arribat l’hora de conèixer realment quants som, intentant sortir il.lesos. També em pregunto que faria l’Estat espanyol, amb un registre de catalans per la república; ens voldrien empresonar a tots?

Desitjo de tot cor, que aviat estigueu a casa amb la família.

Una ciutadana, de la volguda república catalana.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: