No esteu sols | Carta d’Hermentera
16136
post-template-default,single,single-post,postid-16136,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Que la Pau i la certesa siguin el nostre motor i la nostra inspiració per trobar la millor manera d'aconseguir els nostres objectius legítims.

— Carta d’Hermentera

Benvolguts President i Consellers,

Us agraeixo infinitament el sentit de Pau que sempre hi ha hagut en les vostres paraules i fets.

Els catalans que hem volgut que «tots els catalans» poguessin decidir el futur de la nostra estimada terra, de la que som portaveus, estem al vostre costat.

No perdem de vista el nucli del que està passant. Per molt que se’ns vagi inculcant des d’el poder que ho domina tot, menys el nostre cor i el nostre pensament, que nosaltres, els maltractats i castigats per defensar les lleis universals i els drets humans elementals, som els transgressors de la llei i els responsables del caos, tenim molt clar la vostra i la nostra innocència.

No defalliu. Sou herois d’un món nou, que vol evolucionar cal al millor escenari pel millor bé de tothom. L’antic sistema està inmers en errors molt grans , està buit i es creu les seves pròpies mentides basades en la cobdícia, l’abús de poder i la manca total d’escrúpuls per aconseguir surar en aquest sistema obsolet.

Els seus atacs són el reflex de la seva debilitat, però mentrestant els Jordis, els consellers empresonats i vosaltres mateixos esteu patint malauradament les consequències de la seva resistència al canvi.

Em sap molt de greu el que esteu patint. Sé que heu posat la Pau per damunt la vostra defensa i benestar, peró estic segura que tot això donarà els seus fruits. La Pau és el camí. Que la indignació no ens faci resentits, encara que costa molt. Que la Pau i la certesa siguin el nostre motor i la nostra inspiració per trobar la millor manera d’aconseguir els nostres objectius legítims. Que cada pas ferm i segur sigui un pas cap a la constatació de la veritat.

L’únic argument que no puc rebatre és quan es parla dels alts sous i els privilegis econòmics dels polítics. Per això us ho vull comentar, perquè això és molt important per a la gent que ha de lluitar molt per treure’s un petit sou i que veu els servidors polítics com una classe social allunyada que no els representa. M’agradaria que ho tinguéssiu en compte per poder-ho explicar o rebatre si és els cas.

Molts ànims. Confieu. Sureu en la calma del vostre interior i deixeu-vos portar per la inspiració de la vida.

Amb tot el meu afecte i consideració, una salutació molt i molt cordial

Hermentera

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: