No esteu sols | Carta d’Esther Bofarull
16245
post-template-default,single,single-post,postid-16245,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

El dia 21 guanyarem, i sortireu de la presó!!

— Carta d’Esther Bofarull

Bon dia a tots els estimats representants polítics i socials de la nostra República. A tots vosaltres, a Jordi Cuixart i Navarro, a Jordi Sànchez i Picanyol, a Oriol Junqueras i Vies i a Joaquim Forn i Chiarello.

Us vull felicitar a tots, perquè esteu demostrant un gran coratge per tots nosaltres, per Catalunya. Avui Catalunya fa 1029 anys !! És un gran dia !! Ho hem de celebrar, perquè en farem molts més !!

Malauradament, ja fa 21 dies d’injustícia !! Per a tots nosaltres, perquè com molt bé dieu i repetiu, nosaltres som vosaltres, i  vosaltres sou nosaltres, i per això patim tant com vosaltres !!

I per això farem el que calgui perquè sortiu de la presó.

Encara que no ho sembli, tenim el cor groc, per vosaltres. Ens reunim als pobles, preparem actes, fem campanya als mòbils, allà on som… Les enquestes no ens fan por. Ni les urnes. Tenim molta gent treballant per construir la República Catalana. No tenim por !!

I el dia 21 guanyarem, i sortireu de la presó !!

Encara que no ho he fet mai, m’he fet apoderada. Als Hostalets de Pierola. Estic a Junts x Catalunya.

Tot anirà molt bé.

 

Esther Bofarull i Vidal.

 

Una abraçada a tots !!

PD: Us enviaré més cartes, tantes com desitgeu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: