No esteu sols | Carta d’Enric
16030
post-template-default,single,single-post,postid-16030,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Tu també el tens aquest escalf dels teus éssers estimats però a més també tens l’estimació de milions de persones.

— Carta d’Enric

Barcelona, 15 de Novembre de 2017

Estimat/da,

No ens coneixem, espero que properament ho puguem fer perquè voldrà dir que ja seràs fora de la presó. T’escric aquesta carta per donar-te tot el meu suport, el meu agraïment i les gràcies pel que has  fet pel nostre país, Catalunya.

Em sap greu que et toqui viure uns moments tan difícils. És una injustícia total. La qüestió com va dir el jutge Elipidio Silvia la injustícia espanyola funciona de la següent manera: “Al amigo, el favor. Al enemigo, la ley”.  Bé que ho saps.

Avui en Rufian li ha ensenyat unes manilles al ministre de injustícia en una pregunta parlamentària sobre la vostre situació, li ha demanat que li mirés als ulls. No li podia aguantar la mirada. Ha sigut una victòria moral.

Suposo que ja t´ho han comentat i amb sort hauràs vist alguna imatge de la manifestació de dissabte passat a Barcelona. Va ser molt maca i reconfortant veure com hi ha tanta gent que no defalleix i que no vol viure en un estat demofòbic. Aquesta vegada ens hem superat i tot amb la foto amb les llums dels mòbils. La vam fer per tots vosaltres.

Aquí els independentistes estem preocupats per la vostre situació, també la gent que no n’és  però que és demòcrata. Per sort els membres de la mesa no els van posar a la presó, amb l’excepció de la Forcadell. Si voleu una petita bona notícia, un amic que no era independentista, després dels vostres empresonaments ara ja ho és. Suposo que després de veure com és el reino de Felipe uve palote, més conegut com El Preparado, més catalans s’han convençut de que el millor és que siguem una República.

Hi ha persones que són a la presó que tenen el suport, l’estima i l’escalf de la seva família i amics, tu també el tens aquest escalf dels teus éssers estimats però a més també tens l’estimació de milions de persones.

Una vegada més moltes gràcies pel que has fet i fins ben aviat!!!!

Una abraçada ben forta.

Enric Calvet

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: