No esteu sols | Carta del Personal del Consorci per a la Normalització Lingüística
16147
post-template-default,single,single-post,postid-16147,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Seguirem ensenyant, difonent i promocionant la llengua catalana. I ho seguirem fent amb la mateixa il·lusió, amor i dedicació. Estem al servei de tota la ciutadania, sigui quin sigui el seu origen, pensament, ideologia, condició o nivell social.

— Carta del Personal del Consorci per a la Normalització Lingüística
Honorable Senyor Lluís Puig Gordi.
Senyor,
Som un grup de treballadors del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) que hem vingut a Brussel·les a manifestar-nos davant de les institucions europees i al costat del nostre legítim Govern a l’exili. Hem vingut fins aquí amb la voluntat, també, de reivindicar que l’únic responsable en cap del Departament de Cultura és vostè.
El CPNL es veu afectat per la intervenció econòmica des del dia 20 de setembre, cosa que ha suposat molts entrebancs i dificultats en el funcionament diari del CPNL. Igualment es veu afectat per l’entrada en vigor de l’article 155 que, tot i que ha sigut desigual entre departaments, suposa un atac directe al personal de la Generalitat, ens deixa en una situació de vulnerabilitat i d’incertesa i impossibilita el funcionament normal de CPNL.
És per tot això que des de fa dies assistim a les assemblees i accions dels companys del departament de Cultura i també hem decidit constituir unaAssemblea en Defensa de les Institucions Catalanes pròpia del CPNL: Adic_cpnl. L’aplicació de l’article 155 és un atac a les institucions catalanes en la seva totalitat, i volem oposar-nos-hi i lluitar-hi en contra. Com a treballadors de l’administració catalana, ens posem a disposició del poble de Catalunya i en defensa de les nostres institucions i del nostre Govern legítim.
Nosaltres, com a professionals de la llengua catalana, treballem per defensar-la davant dels atacs que rep actualment. Seguirem ensenyant, difonent i promocionant la llengua catalana. I ho seguirem fent amb la mateixa il·lusió, amor i dedicació. Estem al servei de tota la ciutadania, sigui quin sigui el seu origen, pensament, ideologia, condició o nivell social. Continuarem treballant per garantir el bon funcionament del CPNL, ja que
la nostra tasca de defensa de la llengua catalana és avui més necessària i vigent que mai.
Finalment, voldríem compartir el sentiment d’injustícia davant de l’empresonament dels líders de l’ANC i d’Òmnium; de l’empresonament dels consellers i de la forçada a l’exili del president de la Generalitat i dels consellers que l’acompanyen. Per això, seguirem lluitant i duent a terme accions fins a aconseguir l’alliberament dels presos polítics i
que els consellers i el president a l’exili puguin tornar a casa.
Volem enviar-los, a vostè, al consellers del govern i al president a l’exili, un missatge de suport i de caliu des de Catalunya. No tenim paraules per expressar la gratitud que sentim davant de l’immens sacrifici que han dut i segueixen duent a terme.
Atentament,
Personal del Consorci per a la Normalització Lingüística
Barcelona, 3 de desembre de 2017
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: