No esteu sols | Carta de Valentí
16486
post-template-default,single,single-post,postid-16486,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Cal que tinguem tota la força que només la unitat del poble pot generar.

— Carta de Valentí

Estimats compatriotes represaliats,

«Com saba pacient sota l’escorça,/més pura revindrà l’antiga força /que ja es desvetlla d’amagat dels déus».

Sempre he pensat que aquests versos de Pere Quart eren profètics. Especialment dits i sentits ara, avui. Perquè precisament ara que la venjança dels petits -per bé que implacables- deuets administratius es vol abatre sobre tots nosaltres, cal que tinguem tota la força que només la unitat del poble pot generar.

Ens mantindrem units i fidels a la voluntat de ser. I per ser, hem de ser-hi tots. I no pararem fins que els empresonats injustament torneu a ser lliures i al carrer. I no pararem fins que els exiliats injustament, torneu lliures a casa. Perquè la voluntat del poble s’ha manifestat clarament: volem ser lliures com a poble!

I els que heu lluitat al capdavant, els qui heu estat presos com a ostatges de la repressió sou també els que més heu de sentir l’escalf de tota la gent que marxa al vostre costat en un camí que ja no té aturador.
Una abraçada i fins a l’alliberament de totes i tots els presos polítics i els exiliats!

Valentí

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: