No esteu sols | Carta de Toni S
16482
post-template-default,single,single-post,postid-16482,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Amb vosaltres el nostre país serà un bon lloc a on veure créixer als meus futurs néts que espero que algun dia tindré.

— Carta de Toni S

No deixo de pensar cada dia en vosaltres i amb les injustícies que esteu patint. No deixo de pensar amb la vostra valentia i el vostre gran sacrifici. Em sento plenament orgullós de saber que estem en el mateix bàndol i amb la seguretat que amb vosaltres el nostre país serà un bon lloc a on veure créixer als meus futurs néts que espero que algun dia tindré.

Sóc un dels milers de catalans que porta el llaç groc per recordar-me a mi, però sobretot als que treballen amb mi, o que són conciutadans meus que vosaltres no esteu amb els vostres.

Ni oblit, ni perdó i per vosaltres tot el coratge, tota la força, solidaritat, respecte i amor.

Espero estar a la vostra alçada.

Vas venir al meu poble, Santa Eulàlia de Ronçana, fa més de 10 anys a fer una xerrada sobre l’onze de setembre.

Et vaig seguir a la campanya de les Europees a Bigues i Riells ja va uns quants anys, també per altres campanyes a Barcelona, o Granollers. Vam coincidir en 10 de juliol de 2010 al Passeig de Gràcia i em vas cridar pel meu nom. Anècdota que compto a la mínima oportunitat que tinc. Dels quatre ets l’únic amb qui he parlat després d’un míting, al que he seguit per la ràdio, o per la TV amb en Toni Soler. Ets al que conec en persona i el més conegut per mi.

Per mi, la teva falta de llibertat és el meu càstig. I no deixo de recordar-ho cada dia que passa.

Rep la més humil i sentida de les abraçades.

Toni S

Santa Eulàlia de Ronçana

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: