No esteu sols | Carta de Teresa Vilardaga i família 
16102
post-template-default,single,single-post,postid-16102,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Som una de tantes famílies (de Sant Cugat del Vallès) que DIARIAMENT!, pensem amb vosaltres en qualsevol de les accions de la vida quotidiana que realitzem.

— Carta de Teresa Vilardaga i família 
Bona tarda,
Som una de tantes famílies (de Sant Cugat del Vallès) que DIARIAMENT – DIARIAMENT!, pensem amb vosaltres en qualsevol de les accions de la vida quotidiana que realitzem.
Coses tant habituals com  agafar la ma del fill/a, abraçar la parella, caminar pel carrer, obrir la nevera i triar alguna cosa per menjar, tapar-se amb una manta, agafar una jaqueta, abrigar-se, trucar a la familia, i mil coses mes ….  SABEM QUE NO US ESTÀ PERMÈS.
Hi pensem i ho parlem..  i  PENSEM AMB VOSALTRES MOLT i MOLT. 
 
Tot plegat i tanta injusticia ens fa sentir  TRISTOS i INCÒMODES. Gran part de la població de Catalunya es sent trista perque sou UN DE NOSALTRES. 
 
 INJUSTAMENT us han negat  COSES TANT BÀSIQUES i  TANT VITALS com LA LLIBERTAT i LA  LLIBERTAT D’ACCIÓ.  
No esteu sols. DE DEBÒ QUE NO HO ESTEU GENS.  SENTiU-VOS ACOMPANYATS, ESTIMATS, APRECIATS, VALORATS PERQUE SOU L’EXEMPLE DE LA VALENTIA I LA PERSEVERANÇA  .
MOLTS ÀNIMS !
Una forta abraçada que espero que QUAN TINGUEM LA SORT DE VEURE-US I TENIR-VOS A PROP   ENS VOLGUEU DONAR  i ens PERMETEU DONAR-VOS.
Ben cordialment ,
Teresa Vilardaga i família 
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: