No esteu sols | Carta de Sonia
16167
post-template-default,single,single-post,postid-16167,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

No puc començar aquesta carta amb un bona nit, perquè per vosaltres no ho és, i per a mi tampoc, però, només puc encoratjar-vos a continuar fent el que esteu fent.

— Carta de Sonia

No puc començar aquesta carta amb un bona nit, perquè per vosaltres no ho és, i per a mi tampoc, però, només puc encoratjar-vos a continuar fent el que esteu fent.

Perquè pensava que estava sola (des dels 14 anys que sé el què vull pel meu país, i sóc del 78) i, era difícil defensar-ho… i em sento tant acompanyada gràcies a vosaltres!! Més que jo a vosaltres, sou vosaltres que m’heu fet costat!!

El meu pare és gallec, la meva mare extremenya… no us podeu imaginar el que estimen aquesta terra i tot el que m’han ensenyat!! Sobretot, a estimar la meva terra, que fa molts anys, també és la seva!

Estic molt orgullosa d’aquest govern que se l’ha jugat per nosaltres, no entenc el perquè de tot plegat! Estan a presó per fer possible allò pel que us vam votar!

Per a mi, TOTS VOSALTRES, sou NOSALTRES!!

Si és dur per nosaltres tot el que estan fent i el que escoltem, no vull saber el que sentiu vosaltres!!!

PERQUÈ ELS NOSTRES CONSELLERS NO MEREIXEN ESTAR NI A PRESÓ, NI A L’EXILI!!

I el NOSTRE PRESIDENT MHP PUIGDEMONT, mereix tot el nostre suport, respecte i la nostra estima!!

Perquè heu estat els valents a fer aquesta pasa i, mereixeu tot el meu respecte (que ja sé és ben poca cosa) però, mai hagués imaginat poder veure el capítol històric del que som protagonistes i, aquí estarem pel que necessiteu! Perquè la república és el camí!!

PERQUE NO OBLIDEM!!! PERQUE ENS HAN FET MAL SEMPRE!! PERQUÈ NO ENS HAN RESPECTAT MAI!!

Perquè ENS HO MEREIXEM TOT!! PERQUÈ LLUITEM!!! PERQUE, ELS CATALANS FEM COSES!!!

Salut i REPÚBLICA!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: