No esteu sols | Carta de Sandra
16182
post-template-default,single,single-post,postid-16182,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

És per tot això que us agraïm a tot el Govern el que esteu fent pel nostre País i us donem molts ànims a tots i totes.

— Carta de Sandra

Som, penso, una majoria els ciutadans que, siguem o no independentistes, estem en total desacord de l’actuació del govern d’Espanya amb els Jordis, amb els Consellers empresonats i amb els que sou a l’exili.

Una mostra d’això és, com ja debeu saber, que la societat civil estem mobilitzats contínuament tant amb els CDR o amb altres grups espontanis a les xarxes socials com ara “Músics per la llibertat”, on a moltes poblacions com la meva (Mollet del Vallès) es fan actuacions setmanals.

També altres associacions com per exemple les colles de la nostra ciutat, ens movilitzem i participem a les manifestacions convocades fent actuacions espontànies.

És per tot això que us agraïm a tot el Govern el que esteu fent pel nostre País i us donem molts ànims a tots i totes. Endavant!!!

Visca la República!!!

Sandra Bonet i Maurel

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: