No esteu sols | Carta de Salvador Mangado
16541
post-template-default,single,single-post,postid-16541,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Ferms, perseverants i junts.

— Carta de Salvador Mangado
14 de març 2018
Estimats Companys,
Potser l’honestedat, la dignitat, les conviccions i el respecte només són virtuts simples però hi ha moments en què les virtuts simples es mereixen comentar. Això és així. Per això us agraeixo, amics meus, el vostre sacrifici que feu, els que esteu a la presó o
vivint lluny de casa.
Quan em estat davant de la tirania i l’hem sentit en el nostre cos sabem com trontolla és el final d’una maneta de fer injusta pel nostra país i la nostra gent, el poble d’empeus sense igual cap el gloriós triomf sobre els que intenten humiliar-nos.
Anem cap a la llum de una nova Democràcia.
Treballem al llindar d’una altre època gran i decisiva, en què el valors d’honestedat, dignitat, respecte, tolerància i compromís siguin el nostre dia a dia.
El curs de la història ens ha portat a encetar una nova visió dels grans ideals democràtics que són els que han de guiar el nostre futur.
Ferms, perseverants i junts.
Atentament,
Salvador Mangado
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: