No esteu sols | Carta de Salvador M
16543
post-template-default,single,single-post,postid-16543,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Esteu pagant un preu abusiu per defensar allò per la qual cosa us vaig votar. Us dono la meva paraula de que no afluixaré.

— Carta de Salvador M

Benvolguts compatriotes,

Sóc un jubilat de 70 anys que en la recta final de la seva vida veu com unes persones dignes i honestes paguen les conseqüències d’haver-ho estat, per coherència. Us he de dir que us admiro absolutament, potser també perquè jo pertanyo a una generació que no va comptar amb un nombre suficient de persones com vosaltres per poder acabar amb aquell règim.

En aquest aspecte, considero que vaig ser un covard, o, en el millor dels casos, un panxacontent. És a dir, convençut que «no hi havia res a fer», compartia idees, sentiments i emocions amb gent que sentia el mateix, però no vam fer res per intentar canviar les coses, a diferència de molt dels que, en uns temps més difícils que els actuals – encara que cada dia són més semblants – van lluitar amb perjudici per la seva integritat física o la seva llibertat de moviments.

Per això us admiro tant i em sento en deute amb vosaltres, que esteu pagant un preu abusiu per defensar allò per la qual cosa us vaig votar. Us dono la meva paraula de que no afluixaré, i ajudaré a tothom que conec per tal que no afluixi, amb tots els meus mitjans a l’abast, fins que sortiu d’aquesta situació inversemblant.

I espero que en el més breu període de temps possible, puguem seguir construint un pais lliure, tolerant, pacífic, cult, civilitzat, en el que hi càpiga tothom, pensi com pensi, senti com senti, parli com parli. En definitiva, el país pel qual heu treballat i lluitat, i que per fer-ho es trobeu en aquesta situació injusta,

Finalment, penso molt en vosaltres i en les vostres famílies. En aquest sentit, també seguiré contribuint modestament en ajudar que en l’aspecte material puguin rebre les ajudes suficients per resistir, a través dels canals obert per solidaritat i en qualsevol cas, tot el suport emocional i l’escalf que jo i l’Antònia, la meva muller, pres de 4 fills, els hi puguem fer arribar.

Us envio a tots una molt forta i emocionada abraçada.
Salvador M.
Cambrils

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: