No esteu sols | Carta de Raquel i Ana
16214
post-template-default,single,single-post,postid-16214,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Anem a Brussel·les, per donar-vos tot el nostre escalf al nostre govern legítim, així com demostrar a la comunitat europea que no esteu sols, que els nostres presos polítics no estan sols i que el poble català es una pinya, que camina amb determinació cap a un futur millor, en pau i democràcia.

— Carta de Raquel i Ana

Benvolgut President,

Som la Raquel i l’Ana, dues infermeres d’un dels hospitals que el govern imposat ens ha intervingut. Estem orgulloses de portar en els nostres uniformes el crespó groc i respondre a tot aquell que ens pregunta “per què porteu això”?

Estem tristes i enrabiades però fortes. Anem a Brussel·les, per donar-vos tot el nostre escalf al nostre govern legítim, així com demostrar a la comunitat europea que no esteu sols, que els nostres presos polítics no estan sols i que el poble català es una pinya, que camina amb determinació cap a un futur millor, en pau i democràcia.

Tenim totes les nostres esperances posades en el proper 21 de desembre, estem convençudes que ho tornarem a aconseguir.
Us encoratgem a que tingueu tota la força per poder seguir lluitant per aquesta causa noble i justa.

Visca Catalunya lliure
Visca la República Catalana

Raquel i Ana

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: