No esteu sols | Carta de Pilar
16365
post-template-default,single,single-post,postid-16365,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

El vostre sacrifici ens ha unit i enfortit com mai a la nostra història, no us oblidem, no esteu sols.

— Carta de Pilar

Benvolguts,

El poble no us oblida, jo, com tants altres, quan em llevo a les 6 del mati per anar a treballar, no puc, ni vull, evitar pensar en vosaltres, qui esteu presoners per defensar el meu dret a gaudir d’un País millor, d’un País com cal. Sou ostatges per haver estat fidels al compromís adquirit amb el poble durant tot aquest temps de lluita pacifica i exemplar.

Amb aquesta carta us vull fer arribar tot el meu suport i afecte i també dir-vos que, malgrat la indignació en veure tanta injustícia, n’estic segura que amb la nostra voluntat i esforç, la vostra llibertat serà una realitat ben aviat. El vostre sacrifici ens ha unit i enfortit com mai a la nostra història, no us oblidem, no esteu sols.

Pilar

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: