No esteu sols | Carta de Paula
16241
post-template-default,single,single-post,postid-16241,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Us voldria parlar dels "Daruma", uns ninots dels desitjos que hi ha al Japó.[...] Jo ja tinc el meu Daruma, i no li pintaré el segon ull fins que tots els membres del Govern i els Jordis torneu a casa.

— Carta de Paula

A l’atenció del MH President i dels quatre consellers:

Benvolgut Carles, Antoni, Clara, Luís i Meritxell, sóc la Paula, una doctoranda que viu al Japó. Us voldria donar les gràcies per tot el que heu fet i esteu fent per nosaltres. Des d’aquí rebo moltes notícies falses com a conseqüència del «media storm» que des d’alguns llocs han creat per baixar-nos la moral. Però tota aquesta maquinària repressora no ens aturarà pas. Hi estem immunitzats. Jo em sento plena de positivisme i amb moltes forces per a continuar lluitant i defensant la nostra República. Encara és un nounat, però ha nascut, d’això no en tinc cap mena de dubte, i ara és feina de fer que creixi entre tots fins que pugui començar a caminar ella sola.

Evidentment, la ràbia i la indignació de tot el que està passant no se’n va. Però ara miro d’analitzar-ho per dur a terme petits actes que ajudin a fer créixer la República. Ara per ara, estic ajudant a molts catalans que també viuen a fora a fer correctament tots els tràmits pel vot pregat del 21D. També ens estem organitzant per a ser a les meses electorals a les ambaixades per a vigilar i fer còpia del recompte. Així, entre tots, de mica en mica anirem sumant granets de sorra fins a convertir-los en una muntanya.

Per acabar, us voldria parlar dels «Daruma», uns ninots dels desitjos que hi ha al Japó. Quan li fas un desig, se li pinta un ull. I, quan aquest es compleix, se li pinta el segon. Jo ja tinc el meu Daruma, i no li pintaré el segon ull fins que tots els membres del Govern i els Jordis torneu a casa. A més a més, existeix un refrany dels «Daruma» que diu així: «set vegades cauràs i vuit t’aixecaràs», en referència a que per molt que hom miri de tombar-lo, el Daruma sempre tornarà a la seva posició vertical original. Per molt que mirin de vexar-lo, sempre tornarà a aixecar-se, digne i ferm. Seguim!

Gràcies,

Paula.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: