No esteu sols | Carta de Nomi
16228
post-template-default,single,single-post,postid-16228,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Perquè Catalunya és ara un petit país conegut arreu del món per la seva gran força pacífica. Perquè la vostra feina ben feta tant de temps des de la discreció és ara un gran exemple per tots nosaltres.

— Carta de Nomi

Gràcies

Perquè ens heu anat engrescant a creure en nosaltres mateixos i en un nou país on tot és possible i tot està per fer.

Perquè us heu mantingut fidels en tot moment a allò que creiem, en el nostre futur.
Perquè el sacrifici que esteu fent és tan gran que no ens deixa cansar, ni defallir, ni creure que podran amb nosaltres.
Perquè tot aquest camí està creant una xarxa inimaginable de valentia, cooperació, dignitat, responsabilitat i unitat que res podrà trencar. És com si a cada atac es fes més forta.
Perquè Catalunya és ara un petit país conegut arreu del món per la seva gran força pacífica.
Perquè la vostra feina ben feta tant de temps des de la discreció és ara un gran exemple per tots nosaltres.
Perquè, malgrat les llàgrimes que hem vessat sabent que encara no podeu ser a casa amb les vostres famílies, amics i tots nosaltres, ens llevem cada dia amb l’esperança que el dia 21 us treurem i recuperarem el que és nostre.Tant de dolor ens convertirà en grans ciutadans de la nostra estimada República.
Mai hauria pensat que estimaria tant els meus polítics i Jordis. M’heu retornat la fe.
Moltíssimes gràcies! 🎗️🎗️🎗️🎗️❤️❤️❤️❤️
Nomi
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: