No esteu sols | Carta de Natàlia Daniel
16294
post-template-default,single,single-post,postid-16294,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Espero i desitjo que aquest any sigui ben profitós i que SOBRETOT EL PUGUEU GAUDIR EN LLIBERTAT!

— Carta de Natàlia Daniel

Hola a tots,

Als que esteu a la presó, i també als que esteu a Brusel.les. Us vull fer arribar unes línies en aquestes dates tant assenyalades.

Aquest any no només he entristit pel meu pare, qui ja fa 3 Nadals que no és amb nosaltres. Aquest any estic trista per a tots vosaltes: Jordi Sànches, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Carles Puigdemont, Toni Comín, Meritxell Serret, Clara Ponsatí i Lluís Puig, i també per a les vostres famílies.

Us vull fer saber que esteu en el meu pensament, i en el de moltíssima gent. Us tenim presents cada dia, i cada moment en què ens posem la bufanda groga, o mentre ens canviem el pin del crespó groc de jersei, o mentre guarnim el nostre balcó amb un gran crespó il.luminat amb leds grocs perquè es vegi molt, i també quan veiem a moltes i moltes persones portar una peça de roba de color groc.

També us vull dir que no pararem de mobilitzar-nos fins que estigueu en LLIBERTAT i amb les vostres famílies, no pararem de trobar-nos per posar llaços grocs arreu, encara que l’endemà ens els treguin, nosaltres els tornarem a penjar.

I també, tot i la vostra injusta situació actual, també us escric per desitjar-vos un Bon Nadal i unes Bones Festes. Tot i que paraula Bon i bones no crec que sigui l’adequada en aquest moment, us ho vull dir igual, perquè us ho mereixeu. No em cansaré de donar-vos les gràcies pel que sou, pel que heu fet i pel que representeu.

També espero i desitjo que aquest any en el qual entrarem sigui ben profitós i que SOBRETOT EL PUGUEU GAUDIR EN LLIBERTAT!!!

Natàlia Daniel

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: