No esteu sols | Carta de Mun Casadesús
16334
post-template-default,single,single-post,postid-16334,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Molts ànims, molta força i sereu lliures! Perquè gent com jo ho farem tot, perquè ho sigueu. La llibertat no es pot engarjolar!

— Carta de Mun Casadesús

Hola Oriol, et desitjo la llibertat cada dia i avui encara més, a tu i en Quim i els Jordis.
Ara ja hem passat les eleccions i hem pogut demostrar que som un poble collonut. Jo personalment he patit molt amb tot aquest procés, moltíssim. Encara estic patint, i avui encara més. Per tots vosaltres ,per les vostres famílies.
Són dates molt senyalades, i estic amb tota la meva família, el meu fill Roc de 21 mesos comença apreciar les tradicions costums d aquesta època. La meva sogra fa una estona em deia que no hi ha dret que estigueu aquí, que és molt trist. Sincerament és injust.

Fa un mes vàrem anar a Montserrat a posar un ciri per vosaltres, a aquella muntanya i a la Moreneta li tenim especial afecte, tot i que no sóc molt de misa.
També s ha de dir que el meu nom és Montserrat potser per això hi tinc tirada.

Amb tot això vull fer-te arribar el meu i el nostre escalf, que no esteu sols, ara mateix sou aquí casa amb tots nosaltres . Que farem tot el possible i el que estigui a les nostres mans perquè sigueu lliures.

T estimo molt Oriol us estimem moltíssim! El que més desitgem aquesta nit és que la teva família pugui passar els dies el millor possible. I que tu i vosaltres els passeu bé, dins de les circumstàncies en què us trobeu.

Molts ànims, molta força i sereu lliures! Perquè gent com jo ho farem tot, perquè ho sigueu. La llibertat no es pot engarjolar!
PD. Estic embarassada de molt poc i el nostre fill és dirà Lluc.

Una forta abraçada ben forta.

Mun Casadesús

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: