No esteu sols | Carta de Montse
16138
post-template-default,single,single-post,postid-16138,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Res ni ningú ens pot aturar, els catalans som tossuts, ho portem a l’ADN , no defallim, ens aixequem i seguim. Així ho faig jo i la meva família i així ho feu vosaltres i les vostres famílies.

— Carta de Montse

Hola bon dia MHP Carles Puigdemont, Lluís Puig, Clara Ponsetí, Toni Comín i Meritxell Serret.

No us diré res mes que no us hagi dit tothom, que esperem que torneu ben aviat i poder construir feliçment la nostra república Catalana sense les urpes de l’estat espanyol. Això, ara per ara, es difícil. L’exili ha de ser difícil però sou lliures. No volem més presos així que haureu de resistir, ser forts i valents fins que nosaltres us fem lliures. El poble ho aconseguirà. Aconseguirem que torneu a casa amb els vostres!

Jo us volia explicar la nostra història, la nostra petita història de superació, per explicar-vos alguna cosa diferent i distreure-us  un ratet.

Som la montse i l’Edu, i tenim dos fills, el Cesc i la Clàudia, vivim a Badalona però jo sóc de Casserres, un poblet del Berguedà.

El Cesc té 10 anys i precisament avui està al Parlament de Catalunya d’excursió amb l’escola. Ha marxat amb americana, sabates noves i el llacet groc a la solapa. La clàudia li ha dit abans de marxar….” sembles el president amb petit! “. Ell ha marxat encantat i feliç. Em fa gràcia i alhora pena perquè no trobaran a cap de vosaltres allà.

No podrà saludar ni el president, ni els portantveus, ni els diputats, ells a 5é estudien el parlament, en una escola catalana ARTUR MARTORELL (Badalona)  i el projecte que treballen aquest trimestre es la vostra feina diària. Tinc ganes que quan torni us faci quatre ratlles a veure com li ha anat.

El que us volia explicar es una història sobre la Clàudia, es la nostra filla, de 7 anys que des de el néixer es multi al·lèrgica. Després de moltes dificultats tècniques, vam decidir obrir un negoci de xocolata sense traces de fruits secs per tal que els nens al·lèrgics i tot el col·lectiu pogués menjar xocolata. La Clàudia ens ho reclamava contínuament…..volia xocolata!!!!

Nosaltres comprem a Bèlgica la xocolata i la comercialitzem en format tableta. Teníem un obrador lliure de fruits secs a València, dic teníem perquè ja no el tenim….. el dia 2 d’octubre jo , la mare, vaig fer un vídeo per el Sr Albiol que es va fer viral i el nostre únic proveïdor va decidir trencar els nostres acords comercials.

Em va dir una mentida, vaig anar a València per negociar ….els Catalans sempre amb el lliri a la mà…i quan vaig arribar, vaig trobar totes les meves caixes plenes de banderes espanyoles i ràpidament vaig entendre el motiu de la seva decisió.

Així que, vaig carregar les caixes i amunt. El viatge de tornada va ser molt complicat, vaig haver de parar varies vegades ja que no podia veure l’autopista, les llàgrimes m’ho impedien, a l’alçada de Tarragona vaig trobar una tempesta de vent i aigua que va fer que ens aturéssim durant una bona estona, pensava que no podria tornar a casa, estava abatuda….igual de desesperada i abatuda he estat tots aquests dies, el negoci s’ha enfonsat, sense ell no puc seguir,…..jo no se fer xocolata, i els obradors a Catalunya son plens de fruits secs.

Passats uns dies, gairebé un mes i gràcies a molts dels meus amics, vaig seguir buscant obrador i sembla que he vist la llum. Molt a prop de casa, he trobat una noia encantadora que ha decidit ajudar-me. Em va ben netejar el seu obrador i hem fet una prova, un anàlisi exhaustiu on busquem les traces de fruits secs al nivell mes baix.

Així que estem a l’espera dels resultats, que esperem seran bons, i sinó seguirem…… ( no ens guanyaran) persistirem fins aconseguir-ho. NO EM PUC RENDIR!

Res ni ningú ens pot aturar, els catalans som tossuts, ho portem a l’ADN , no defallim, ens aixequem i seguim.

Així ho faig jo i la meva família i així ho feu vosaltres i les vostres famílies.

Volem un país nou, un món millor per els nostres fills, ho lluitem i crec fermament que ho aconseguirem!!!!!

De moment hem de ser pacients, mica en mica, avui la nostra família no pot venir a Brussel·les per falta de seguretat econòmica, però us portem al cor, cada dia i serem el 21 de desembre interventors a Badalona, no ens robaran els resultats! GUANYAREM!! Igual que ho vam fer el 9N, el 27S i L’1O!

Molts ànims president, molts ànims consellers i esperem que aviat ens puguem tornar a retrobar a Catalunya.

Una abraçada i moltes gràcies per fer tot el que heu fet per nosaltres.

Podeu mirar la nostra web i veureu el nostre projecte www.xocomon.com

Intentaré fer-vos arribar xocolata de la nostra a veure si es possible! Veureu que es boníssima! Com serà collonuda la república Catalana!

MHP si sóc la mateixa de cal escaler, la casa de turisme rural que el convida habitualment per Facebook a fer-nos una visita.

Desde aqui faig extensiva la meva invitació a tots vosaltres, si us be de gust, quan torneu podeu venir a  passar un cap de setmana en familia a les nostres cases. Us esperem ben aviat. www.calescaler.com

Una abraçada.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: