No esteu sols | Carta de Meri G
16412
post-template-default,single,single-post,postid-16412,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Heu sacrificat el vostre benestar familiar pel benestar d'un poble i això us honra.

— Carta de Meri G

Estimat president,

Sóc una dona de 66 anys, nascuda a Barcelona però de pares castellanoparlants. La meva llengua materna va ser doncs el castellà, però des que em vaig casar, fa ja 40 anys, vaig fer del català la meva llengua familiar amb la qual he educat a dos fills i ara a tres néts. He de confessar-te que mai he votat al partit que representes. Sóc votant de la CUP però no per això poso en dubte que tu ets el president legítim de la nostra Catalunya!!!

 

He participat en totes les manifestacions convocades. Vaig estar l’1 d’octubre defensant el meu col·legi electoral, vaig estar el 27 d’octubre a les portes del Parlament per celebrar amb llàgrimes la proclamació de la nostra república… i seguiré estant allà on calgui per recolzar-vos en tot el que faci falta, per la nostra dignitat i per que els meus fills i néts tinguin un país millor. Valoro molt tot el que heu fet i el que esteu fent. Heu sacrificat el vostre benestar familiar pel benestar d’un poble i això us honra. Lluitarem per tenir-vos a tots al lloc que us per toca, a Catalunya!!!.

No defalleixis, sempre ens tindràs al teu costat i sempre seràs el nostre legítim president. Una abraçada

América
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: