No esteu sols | Carta de Mercè Clavero
16092
post-template-default,single,single-post,postid-16092,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

La meva família no està passant per els millors moments hi ha una malaltia important a casa, aixó fa que no puguem viatjar a Brusel-les que és el que ens agradaria.

— Carta de Mercè Clavero

Bon dia a tothom,

la meva família no està passant per els millors moments hi ha una malaltia important a casa, aixó fa que no puguem viatjar a Brusel-les que és el que ens agradaria. Dit aixó us vull fer arribar que també Catalunya és sent malalta. Li han provocat una malalta d’injusticia, de aubsència de democràcia de poc respecte i ha sobre empresonat a gent innocent noble i fidel a les seves idees.Ens sentim molt orgullosos dels que sou a les presons, només sentim que agraïment i tant de bo tinguin cura les malalties que tenim a casa nostre…la de la meva família i la de l’altre família que és Catalunya.
llibertat de tots els presos politics.

 

Una forta abraçada i endavant, seguirem lluïtant fins on calgui.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: