No esteu sols | Carta de Marta Llobera i família
16270
post-template-default,single,single-post,postid-16270,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Tot i sabent el que us podia passar vàreu decidir acudir al requeriment judicial creient segurament que hi havia una minimíssima possibilitat que no acabéssiu a la presó

— Carta de Marta Llobera i família

Tàrrega a 25 de desembre de 2017

Benvolgut JORDI CUIXART, JORDI SÁNCHEZ, JOAQUIM FORN, TONI COMÍN, LLUÍS PUIG, CLARA PONSETÍ, MERITXELL SERRET,

El meu nom és Marta Llobera, i t’escric des de Tàrrega (Lleida) i no només en nom meu sinó també de part de 4 persones més: el Josep Ma, les meves filles Natàlia i Carla, i la meva sogra Natàlia que viu amb nosaltres aquests mesos d’hivern.

Des de la llibertat de la que nosaltres gaudim, i que a tu t’ha estat denegada, t’escric per donar-te MOLT SUPORT I ÀNIMS.

Que estiguis aquí dins o a Bèlgica, privat de la teva llibertat o sense poder retornar al nostre país Catalunya és un INJUSTÍCIA, perquè no has fet res ni has robat a ningú. Només has defensat la  creació d’una nova República Catalana, anhel de molts catalans com nosaltres.

I és per això, que vull donar-te les GRÀCIES: GRÀCIES, GRÀCIES i MIL GRÀCIES, perquè sense gent com tu, els membres de la Mesa del nostre Parlament , el MHP Puigdemont i tots els consellers, empresonats o exiliats, que conformen aquest nostre govern legítim, i tota la gent que han treballat colze a colze amb tots vosaltres perquè aquest somni es fes realitat, això mai seria possible. MIL GRÀCIES per fer-ho en nom de tot un poble.

Ara no sé si ho aconseguirem, m’agradaria pensar que sí, i sé que no hem de defallir però davant tenim un estat espanyol, feixista, ranci, mentider, corrupte i que és capaç de qualsevol cosa per mantenir la unidad de España. Però els catalans som com som, i no estem disposats a aconseguir-ho a qualsevol preu, posem per davant el diàleg i la col.laboració, i és per això que, tot i sabent el que us podia passar vàreu decidir acudir al requeriment judicial creient segurament que hi havia una minimíssima possibilitat que no acabéssiu a la presó. Però una vegada més el reino de España ens va sorprendre amb la seva capacitat per traspassar totes les línies vermelles.

Avui és Nadal, però sabem que aquest no pot ser un feliç Nadal sense la calor de la teva família. Desitgem de tot cor, veure’t sortir ben aviat de la presó, però mentrestant que sàpigues que NO ESTÀS SOL/A, que som molts els que pensem en vosaltres cada dia, que per nosaltres no és tampoc un Nadal «normal»,  i que seguirem mobilitzant-nos, perquè la nova República sigui una realitat, i perquè ús volem veure gaudint de la vida juntament amb les vostres famílies.

Cinc abraçades molt molt grans,

Josep Ma Ribó /Marta Llobera / Natàlia i Carla Ribó  i Natàlia Font.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: