No esteu sols | Carta de MariAngels
16398
post-template-default,single,single-post,postid-16398,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

De les altres cartes i vegades que he escrit no he rebut encara cap resposta i he de dir que em faria molta il·lusió, es clar que me'n faria molta més no rebre cap resposta i que sortíssiu tots de Ia presó.

— Carta de MariAngels

Barcelona 14 de gener de 2018

Estimadíssims, Jordls, Quim i Oriol,

Em sap greu escriure-us a tots al mateix temps, però de veritat, que treballant, portant Ia casa i estant a punt de fer 61 anys i tres néts, es fa molt difícil fer-ho individualment, perquè també vull escriure al Major Trapero, ja ho vaig fer i em va contestar, també em va respondre en Romeva quan li vaig escriure, encara era una carta per tothom, però ho entenc i Ia tinc igualment guardada.

Vull escriure també als nois d’Alsasu que ja fa 425 nits que són a Ia presó.

De les altres cartes i vegades que he escrit no he rebut encara cap resposta i he de dir que em faria molta il·lusió, es clar que me’n faria molta més no rebre cap resposta i que sortíssiu tots de Ia presó.

Estic escoltant el Barça, per Ia ràdio, no ho puc escoltar veient Ia tele, perquè he canviat de Movistar a Vodafone, perquè encara no puc tenir Parlem, per una de les coses perquè encara falta cobertura al meu barri, però també perquè no tenen televisió i aquí a casa veure els partits és primordial», l’únic que he pogut fer és en el primer atac d’ira (ho sento Oriol) és canviar a Vodafone i ara resulta que no sé com poder sincronitzar el so de tele i ràdio, anem amb 15″ de diferència. Vaig canviar també Gas Natural a Som Energia i a Catgas.

La pell a Ñ no li puc canviar, perquè sinó ho faria.

Sempre dic que si ho escolto per La TDP el Barça guanya, anàvem perden per 2 a O i només connectar CatRadlo ja hem marcat un gol. El meu marit és mort de riure.

La situació que estem vivint és tan injusta que costa seguir fent una vida normal.

De fet a casa hem deixat de fer una cosa que féiem sempre, ja us ho he dit altres vegades, que és anar al cine gairebé cada setmana , el dijous.

Ara intentatarem tornar-ho a fer.

Aquest dies estic una mica nerviosa doncs estic esperant anar a Ia doctora que em va operar a fer Ia segona revisió després de l’operació del càncer d’endometri. Jo em trobo perfectament però sempre fa recança. Hi vaig el dimarts. A veure si hi ha sort. (finalment fins avui no he pogut enviar les cartes i ja tinc el resultat tot PERFECTE)

Jordi Cuixart, he fet servir «estimadíssims» perquè avui he Ilegit Ia carta oberta que li has fet a l’Empar Moliner, també vaig Ilegir l’article que va fer de la visita a Ia presó que va fer acompanyant a Ia Txell i a l’Amat. És tan injust. Vaig escoltar també el que va parlar Ia Txell al sopar groc del Sempronlana. Que bé que hi hagi gent com l’Ada Perellada.

Ahir, Jordi Sànchez, vaig veure el teu germà a Ia manifestació per l’apropament dels presos a Euskadi. Quin estat tan poc just que ens ha tocat per bregar-hi.

Quim, a veure si hi ha sort i us deixen sortir. Aquí fora tothom sap que seguiu amb el mateix compromís. Esteu tranquils.

Aquesta setmana és molt important. A veure si tenim una mica de sort. D’intel·ligència n’hem de tenir molta.

Tinc molta por que I’estat se les empesca per fotre’ns a l’Arrambades fent servir qualsevol conill podrit amagat, amb el tema de Ia investidura, ja estant fent servir el discurs que han guanyat massa i Ia gent se’ls creu, Sempre fan servir els discursos mentiders per anar donant per fetes coses impossibles però que si les aconsegueixen fer de tan dites ja semblin versemblants.

Oriol, he Ilegit avui també la teva carta, el tema del realisme, a mi també m’agradaria però s’ha de dir que la gent majoritàriament vol que s’investeixi a Puigdemont i això també és una realitat encara que molt difícil de portar-se a terme.

Jo vaig votar ERC, però la veritat és que també vull que Puigdemont sigui investit President. Després ja veurem.

Acaba de marcar el Barça un altre cop. Ja hem empatat.

Penso en una cosa que va dir l’Ernesto Erkaicer l’altra dia, deia que el poden investir I un cop Investit que Puigdemont hi renunciï i s’anomeni a un altre. Això penso que si es factible, estaria bé. Venen temps molt difícils perquè de ben segur no jugaran net. Tenint les finances intervingudes costarà molt tirar endavant qualsevol cosa.

Dimarts hi ha crida de concentracions al carrer. Ja tenim ganes de fer alguna cosa. Costa mantenir-se sense fer res veient tanta injustícia al voltant. Les xarxes van mol enceses tothom vol fer alguna cosa.

Tothom us té al pensament, fa emocionar de veritat, perquè jo soc molt ploranera i m’emociono amb molta facilitat però aquest dies veus a molta gent que quan parla ho fa des del cor que es on us portem i és un sentiment molt generalitzat.

Llegeixes articles en el que et sents identificada perquè expliquen sentiments que tu també tens. Estem molt tocats. La gent faria qualsevol cosa que se’ls hi demanés per fer-vos sortir.

Bé haig d’anar acabant, per posar-me amb la del Major Trapero i els xicots d’Alsasu, vaja injustícia també.

Sempre penso que serà l’última vegada que us escric. Potser aquesta vosaltres tres, Jordis i Quim ja no la rebeu, no se si us les farien arribar, en cas que fos així.

De totes maneres jo la faré arribar, com l’última vegada a través de usvolemacasa.cat, perquè així no faig servir el servei de correus.

Una gran abraçada per tots.

Penseu que teniu tota l’estima de la gent, d’això en podeu estar completament segurs. Avui aniré a la manifestació.

Una forta, forta abraçada a tots.

Us estimem

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: