No esteu sols | Carta de Maria J.R.N.
16406
post-template-default,single,single-post,postid-16406,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

No dubti en comptar amb la gent de Catalunya. Som molts els qui estem disposats a defensar-lo del que calgui i de qui calgui. Vostè és i serà el nostre President.

— Carta de Maria J.R.N.
Benvolgut President,
El meu nom és Maria i li escric des de la Garrotxa.
Bon dia President,
No estic segura que llegeixi aquest missatge. He sentit la necessitat de dir-li que he tingut un sentiment de tristor molt gran per vostè. No només volen destruir al President com a institució, sinó també com a persona. D’aquí la meva tristor i indignació.

Tot el que està suportant vostè, lluny de casa, lluny dels seus, lluny de tot… La manera en que constantment l’ataquen i el desqualifiquen impunement és d’una injustícia i una crueltat tan grans que em fan sentir veritablement impotent. No es mereix tot això pel que està passant. Ni vostè ni ningú. Tan de bo pogués fer alguna cosa més per vostè. Tan de bo el pogués ajudar en alguna cosa més que enviant-li suport incondicional, escalf i una enorme abraçada. Tan de bo li pogués evitar aquesta situació tan injusta.

De tot cor President, no dubti en comptar amb la gent de Catalunya. Som molts els qui estem disposats a defensar-lo del que calgui i de qui calgui. Vostè és i serà el nostre President.
Per això li demano que sigui fort, que compti amb tots nosaltres. Que no defalleixi i que no es deixi derrotar. Vostè no està sol, ni ara ni mai. El defensarem. Junts hem arribat molt lluny, i per això ens hem de mantenir junts i tots a l’una.

Molts, molts ànims President, d’una gironina molt orgullosa del seu President gironí. Li envio una abraçada enorme!

MARIA J.R.N.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: