No esteu sols | Carta de Marc
16134
post-template-default,single,single-post,postid-16134,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Ens necessitem tots per què com es diu a l'escola dels nostres fills: "sols som poca cosa, junts ho som tot".

— Carta de Marc

Molt Honorable President Carles Puigdemont,

Primer de tot excusar-nos per no poder assistir aquest 7 de desembre a la concentració per la llibertat a Brussel·les: les responsabilitats parentals ens ho han impedit.
Segon, agrair-vos l’esforç que suposa aquesta situació, que hores d’ara, des de Catalunya, per a una gran majoria, ens consta d’assimilar com a normal.
És impossible normalitzar l’estat d’expeció que estem vivint i sens dubte viurem, si el proper dia 21de desembre no defensem la llibertat i la democràcia a les urnes; com sempre.
Malgrat l’atac que estem patint per part d’un estat espanyol autoritari i que es comporta com un nen petit i capritxós, no defallirem.
Avui hi ha molts catalans i catalanes disposats a viatjar al centre d’Europa per cridar que desperti. Que deixi de mirar cap a un altre cantó i assumeixi que la única solució per al conflicte generat és el diàleg.
Vostè i la resta de govern legítim exiliat i empressonat esteu fent un gran acte de fe. Fe en la República, fe en Catalunya com vèrtex d’on es construeixi una nova manera d’entendre la política i la societat.
De vegades, tenim la sensació d’estar sols. Ho sento, som humans. Però de sobte ens adonem que som nosaltres qui estem fent que aquest país continuï endavant: tenim les institucions segrestades però els treballadors no. Tenim els mitjans intervinguts, però la informació ens arriba per canals més nítids i segurs. Patim l’escarni, l’espoli i la humiliació per part de l’estat espanyol, però tenim l’esperança que el nostre clam arribi més enllà i creiem, a mans besades, en la victòria democràtica a través de les eleccions imposades per l’article 155.
President, us ho agraïm. Heu obert un canal, heu fet nèixer la República als nostres cors. Heu unit un poble convençut del seu futur. Un futur que passa per la ratificació de la República i la seva posta en marxa a través d’una etapa constituent. I us volem com a President. Sou el nostre President i no us amoineu, Carles, us esperarem a la frontera francesa si s’escaigués, per acompanyar-vos al Parlament , per què us necessitem. Ens necessitem tots per què com es diu a l’escola dels nostres fills: «sols som poca cosa, junts ho som tot».
Una forta salutació.
Visca Catalunya.
Visca la República.
Marc i Esther.
Santa Maria de Palutordera
Barcelona
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: