No esteu sols | Carta de Lluís B
16567
post-template-default,single,single-post,postid-16567,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Doncs el teu dolor és, també, una mica el nostre dolor...

— Carta de Lluís B

Bon dia Jordi ,

Jo no sóc jurista , ni tant sols tinc nocions de dret , però les darreres setmanes he sentit dir a un catedràtic que el fet que no et deixessin presentar a la investidura, era presumptament un delicte molt greu per part del jutge Llarena. Per aquesta raó podries presentar una querella contra Llarena i fins i tot demanar la nul·litat de tota la causa. Ho va dir el prestigiós catedràtic de dret constitucional de la universitat de Sevilla, Javier Pérez Royo .
No he sentit cap veu que ho negués, en canvi sí que he sentit que la querella que presentarà el parlament en la mateixa línia té dubtes d’arribar a bon terme . (L’entrevista va ser a «la Sexta» i la pots veure a YouTube ) .
Estic convençut que si, desprès d’haver-ho parlat amb un advocat, ho tiressis endavant , tindries molt recolzament de la societat catalana en
tots els aspectes, doncs el teu dolor és també , una mica el nostre dolor.. Desitjo que Tu i els demés presos pugueu sortir el més aviat de la presó i t’envio una abraçada des de Lleida .
LLIBERTAT PEL NOSTRE POBLE .
Lluís
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: