No esteu sols | Carta de Llïtzer
16318
post-template-default,single,single-post,postid-16318,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Ja se, vosaltres esteu tancats, injusta i miserablament, desde fora no pararem fins que sortiu, sans i estalvis i amb dignitat per explicar algunes coses que a nosaltres encara ens negiteixen, i com que el cami será llarg necesitem saber, necesitem seguir confiant que amb vosaltres la República Catalana és possible, és de tots i és per tots.

— Carta de Llïtzer

La vostra fermesa ens dona anims per seguir el Cami, gràcies mil gràcies. Per a mi el Nadal no representa gaire, no soc creient, i penso que hem convertit aquests dies lluminosos en un costum que mereixeria una revisió. Per tant el to melancolic i trist us ho estalvio, encara que soc conscient que la vostra situació mereix tot el meu amor i tendressa, la teniu i m’agradaria que la sentisiu a trevés d’aquestes paraules, gràcies mil gràcies un altre vegada!!!

El 21 va ser un dia llarg, de molts nervis que al final va quedar pales que l’esforç de tots no és en va, felicitats a vosaltres que ho heu fet possible, ara em de continuar aprenent dels errors. Amb la meva modesta opinió ara toca deixar de Banda les banderes, el discurs identitari, i la proclamació, això ja esta fet, només cal cuidar-ho, ara toca fer politiques socials, per atraure a aquelles persones que tenen por de perder la seba identitat i social i economicament estan mes desfavorits.
Per axemple: La renta universal, la pobresa energetica, impost als bancs, etc….D’aquesta manera obligarem a retratarse a C’s aquí i al PP a Madrid, i si al PSC l’hi queda algo de decencia tindra que votar a favor, i tindriem als Comuns també del nostre costat, la República ja esta proclamada, fem-la efectiva amb lleis inclusives, això és la força veritable de la República, ja veieu, no em surt un «rotllo» tristó ni nadalenc, tenim molt a fer i us necesitem, ens necesitem i necesitem a tots aquells que no ens han Votat per diferentes raons, a molts els hem de engrescar a participar a la seba república, no podem oblidar als fills i als nets d’aquells que van fer possible l’inmersió linguistica. ¿qué s’ha fet malament, perquè aquests considerin que no va amb ells? O pitjor en contra d’ells?
Aquestes eleccions ilegitimes tenen moltes lectures, que fariem be de tenir les en compte.
Ara ja ho hem demostrat, tot depen de nosaltres. ¿estem disposats a remar tots en la mateixa direcció? La gent hem demostrat que si, ¿vosaltres us hi apunteu? Ja se, vosaltres esteu tancats, injusta i miserablament, desde fora no pararem fins que sortiu, sans I estalvis I amb dignitat per explicar algunes coses que a nosaltres encara ens negiteixen, i com que el Cami será llarg necesitem saber, necesitem  seguir confiant que amb vosaltres la República Catalana és possible, és de tots i és per tots.
Una abraçada i un Nadal molt calit I amoros.
No esteu sols!!!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: