No esteu sols | Carta de Laia Savall
16297
post-template-default,single,single-post,postid-16297,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

No sé si us sentiu valents o temeraris, en qualsevol cas, jo crec que no tinc la vostra fusta.

— Carta de Laia Savall
Hola Jordi Cuixart, Jordi Sánchez, Oriol Junqueras i Joaquim Forn,
He trigat en escriure’t, a tu i als teus companys presos, perquè en realitat sé que tot i l’escalf de saber que no esteu sols, que us sabem i us tenim presents, no hi ha consol possible a la vostra situació personal, la que us separa de la dona, els fills, els amics, l’aixecar-te quan vols, sortir a comprar el pa que vols i dir el que vols i quan et ve de gust.

No sé si us sentiu valents o temeraris, en qualsevol cas, jo crec que no tinc la vostra fusta, i em meravello de pensar que algú sigui tan generós com vosaltres que ha sacrificat la seva vida personal per una causa comuna.

Deixa’m doncs dirigir-los aquesta carta també a ells, a la dona, als fills, als pares o germans si n’hi ha. Vull donar-vos tot el meu suport, dir-vos que us entenc quan defalliu, quan esteu enrabiats, quan ens maleïu per haver portat el Jordi a aquesta situació quan us enfurismeu en pensar que abans s’han compromès amb Catalunya que amb la seva família. Hi teniu tot el dret i espero que tingueu els espais on poder-vos expressar!

Espero que nosaltres d’una manera o altra puguem reparar aquest dolor. Ho desitjo tant com sortir victoriosos d’aquesta situació.

Jordis, Oriol, Joaquim, espero que aquestes paraules no et portin al desànim, només et faltaria això, però crec necessari fer-los aquest reconeixement.

Sé que ara ets tu, després uns professors i potser al final puc patir-ho jo sense ni tant sols adonar-me’n, pel que la part humana d’aquest drama no ens ha de resultar llunyana.

Una abraçada. Des de la meva humil posició faré el que pugui per a que aviat pugueu ser a casa.

Laia Savall

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: