No esteu sols | Carta de la Família Torrent-Quintana
16110
post-template-default,single,single-post,postid-16110,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Sentim profundament el vostre empresonament. Estem tristos i emprenyats, ens sentim impotents i alhora orgullosos de vosaltres!

— Carta de la Família Torrent-Quintana

Benvolguts senyors i senyores,

Som tres membres d’una família garrotxina de 48, 43 i 10 anys, respectivament. Tot i que també parlem des del pensament de TOTA la nostra família…

Des de l’any 2012 que seguim les mobilitzacions i l’actualitat política catalana. Mai abans havíem seguit amb tanta «falera» el món polític.
Sentim profundament el vostre empresonament. Estem tristos i emprenyats, ens sentim impotents i alhora orgullosos de vosaltres!

Només podem imaginar lo dur que deu ser per vosaltres estar lluny de casa, sentir soletat, sentir rebuig(imaginem que les persones preses a les vostres presons no són persones empàtiques ni educades)… diguem que només podem imaginar-nos la vostra situació, perquè nosaltres no hem viscut ni de prop una situació d’empresonament…ni podem fer-vos un relleu per uns dies…si es pogués fer, segur que molts de nosaltres estaríem disposats a sacrificar dies de la nostra vida i ocupar el vostre lloc, i així, fer-ho més portable i més just, ja que tots tenim el nostre granet de sorra en el procés d’independència de Catalunya.

Us volem enviar molts ànims i molta força!!!!Us considerem persones valentes, intel.ligents i fermes !!!

El procés català s’ha endurit des del dia 1 d’octubre…ens fa mal pensar en els ferits del dia 1O i ens fa mal el vostre injust empresonament.
El procés continua i la nostra esperança de veure-us lliures!!!És el nostre objectiu: reclamar la vostra llibertat!!!!

Rebeu una abraçada ben forta!!!!

NO ESTEU SOLS!!!!US VOLEM A CASA!!!!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: