No esteu sols | Carta de la família Subinyà Rovira
16284
post-template-default,single,single-post,postid-16284,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Aquest Nadal ens falteu vosaltres amb les vostres famílies, esteu presents a les nostres taules i celebracions de nadal.

— Carta de la família Subinyà Rovira
Estimats President i consellers, Carles Puigdemont, Toni Comin, Meritxell Serret i Clara Ponsatí,
Aquest Nadal ens falteu vosaltres amb les vostres famílies, esteu presents a les nostres taules i celebracions de nadal.
Sentim la tristesa de les vostres famílies per el buit que hi ha sense vosaltres.
Us volem lliures i al nostre país.
La mateixa quantitat de tristesa que de dignitat i de consciència tranquil·la de no haver fet res dolent ni contra ningú. Consciència d’haver defensat la dignitat i drets d’un poble que tot i patir l’embat de l’estat, estem al vostre costat i reconeixem el bon fer, civisme, respecte, i estimació que teniu per nosaltres, el poble de Catalunya.
La incertesa de fins quan durarà el càstig de l’estat contra vosaltres per haver defensat els nostres interessos legítims ens provoca tot tipus de sentiments, que com a poble canalitzem amb fermesa, dignitat i respecte, d’empeus. Aquí estem i continuem endavant, ara esperant que pugueu tornar continuar junts.
Cada dia pensem amb vosaltres i les vostres famílies, fills… no puc mesurar el mal que ens provoca aquesta llunyania i separació dels vostres familiars i amics i el buit a les nostres institucions .
Us desitgem Bon Nadal, una abraçada immensa, coratge i molta força,
Família Subinyà Rovira
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: