No esteu sols | Carta de la família Porres-Folch
16252
post-template-default,single,single-post,postid-16252,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Els més petits de la nostra família creuen i pensen que viuran en un món millor gràcies a la vostra valentia, coratge i perseverança. I els més grans, pensem amb el que encara els més grans que nosaltres van viure.

— Carta de la família Porres-Folch

Avui, 25 de desembre de 2017 a Vinyols i els Arcs. Estem a taula i som la família Porres-Folch amb les respectives parelles i fills: Borràs i Giralt.

És molt bonic i confortant estar amb els que t’estimes i no poder-ho fer injustament et crea una impotència de vegades insuportable.

No esteu sols, part de nosaltres està al vostre costat. Aquests dies hi hem pensat molt amb l’esforç que heu fet per tots nosaltres.

Els més petits de la nostra família creuen i pensen que viuran en un món millor gràcies a la vostra valentia, coratge i perseverança.
I els més grans, pensem amb el que encara els més grans que nosaltres van viure. Per això, ens veiem desitjosos de continuar endavant, amb ànim i fermesa.

Us agraïm de cor la vostra dignitat i, si ens permeteu, us demanem que no defalliu. Aviat estareu a casa, n’estem convençuts perquè aquesta gran injustícia no es pot allargar més. Ha de caure peu seu propi pes!

Un bon regal, per aquests dies de desitjos, seria la vostra llibertat. A la nostra carta dels Reis Mags d’Orient, ho demanem amb lletres majúscules i de color.

Bon Nadal i un millor i esperançador 2018.

Molts ànims i endavant. Una forta abraçada,
Ona, Jan, Júlia, Carla, Montserrat, Joan, Cristina, Angus, Santi, Tresina…

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: