No esteu sols | Carta de José Manuel G
16409
post-template-default,single,single-post,postid-16409,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

El dia 1 d'octubre vaig votar sí.

— Carta de José Manuel G

Estimat MHP Carles Puigdemont,

En aquest dies tots tenim dubtes.
És clar que un home que té un càrrec com el vostre sorprèn i influeix molt en tota la societat, malgrat això tinc que reconèixer que això m’agrada… personalment he vist un home sensible i humà, més aprop del poble que li reclama com president de la nostra república.
El dia 1 d’octubre vaig votar sí, quan fèiem cua tothom que hi érem allà sentíem ràbia i consternació per les atrocitats perpetrades per les forces del estat espanyol, aquestes imatges mai esborrarà de les nostres ments.
Aquest va ser el meu principi de independentisme, no li he dit que jo vaig néixer a Sevilla i sempre he sigut d’esquerres i república, mai havia votat a un partit català, ara les coses són molt diferents.
Tinc que dir que no li he votat, però vostè és el nostre president i representa la nostra república, crec que és un home amb debilitats i això el fa encara més mereixedor del seu càrrec.
Estimat MHP Carles Puigdemont.
Vostè necessita el poble català i nosaltres necessitem un home com vostè.
Seguim!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: