No esteu sols | Carta de Gloria S.
15912
post-template-default,single,single-post,postid-15912,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Us heu guanyat un gran tros de cel

— Carta de Gloria S.

Hola Jordi S, Jordi C, Oriol , Joaquim , Carles, Raül, Josep, Meritxell, Jordi i  Dolors:

No ens coneixem personalment, però dir-vos que vosaltres ja sou part de la meva família, cada dia ocupeu part del meu pensament i part de la meva vida !!

És un dolor molt difícil de suportar, veure algú a qui aprecies que estigui mancat de llibertat de moviments, d’una forma tan injusta, per un fet que el poble vem demanar mitjançant unes eleccions i que vosaltres seguint el mandat i davant un munt d’adversitats, heu fet real. Davant d’aquest fet, us he de donar les gràcies per el convenciment i perseverància en seguir el clam del poble.

Tot i la presó en la que esteu tancats, ser que no esteu mancats de llibertat de pensament, i això em reforça cada dia mitjançant els missatges de tweet o escrits que feu arribar a l’exterior, que llegeixo amb el cor encongit , però esperançada.

Tenim tota l’esperança en poder fer seguir créixer les llavors que veu plantar en la nostre societat. Heu sigut molt bons «agricultors» sembrant moltes i moltíssimes llavors que s’estan fent grans i fortes i que estem decidits a fer créixer cap amunt fins arribar a la nostre màxima esplendor. CATALUNYA LLIURE !!!

Endavant, sabem que el camí és llarg però molt satisfactori i que ho aconseguirem!!!  TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM!!  i un dia pròxim tots vosaltres sereu lliures .

Moltes gràcies  !!  Us heu guanyat un gran tros de cel.  Molt petons i moltes abraçades.

De part de una catalana que somia amb un món millor.

Gloria S.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: