No esteu sols | Carta de Gisela
16076
post-template-default,single,single-post,postid-16076,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

S'he m'han caigut les llàgrimes veïent la injustícia que han fet amb tots vosaltres

— Carta de Gisela

Bona tarda estimades/estimats Meritxell Borràs, Dolors Bassa, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Carles Mundó, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez…

Suposo com tots els que estem inmersos en aquesta situació, desitgem amb totes les forçes que sortiu ben aviat d’on us han posat per venjança, humil.liació, càstig i poder sobretot per l’enveja que sota el meu punt de vista doneu a aquesta gent.
Perqué? Doncs molt sencill, perque heu estat persones capaçes de ser dignes i amb uns principis que no han pogut doblegar.
Sou persones que han tingut un poble al darrera i que seguiran al darrera fins al final, sense defallir…i aixó…aquesta gent mai mai mai ho tindrà.
Des de que vam començar aquesta lluita per aconseguir el que fa anys molts de nosaltres desitjavem, i els que ja no hi són, com el meu avi, el qual hagués lluitat fins a l’últim alé per aixó que hem iniciat, he assistit a tot alló que s’ha organitzat i únicament no hi he anat a alguns actes per qüestions laborals.
Peró en el moment que van empresonar als Jordi’s vaig intentar amb més forçes no fallar a cap d’aquests actes per recolçar-vos.
S’he m’han caigut les llàgrimes veïent l’injusticia que han fet amb tots vosaltres
També m’han fet perdre el creure en el sistema judicial, perqué tot i que fa temps que ja ho havia vist per temes laborals, ara més que mai he vist com és un poder totalment arbritari i amb manca d’objectivitat i neutralitat.
I no parlem de la ràbia…perqué us fariau creus de la ràbia que em corre per dins.
Segueixo a diari totes les noticies sobre vosaltres i sobre tot el que s’organitza en relació a la vostre situació i la del nostre petit país que és Catalunya.
Fins i tot ja m’he fet socia d’ Omnium i estic intentant potenciar totes les empreses catalanes, aquesta és la meva petita aportació, ja que poca cosa més puc fer.
I per últim, a un altre lloc que no fallaré serà Brusel.les…i hi vaig amb la meva familia, no és que económicament em vagi gaire bé, peró val la pena per vosaltres i el nostre país.
Espero poder veure ben aviat com sortiu i torneu amb la vostre familia i al vostre país, que us troba a faltar.
Amb molt de carinyo,
Gisela
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: