No esteu sols | Carta de Georgina
16216
post-template-default,single,single-post,postid-16216,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Ara em trobo viatjant amb el meu company cap a Brussel·les i emplenant una carta en la qual voldria triar les més encertades i agraides paraules. Per sort, tinc més de deu hores per fer-ho amb l'oportunitat d'anar-la corregint.

— Carta de Georgina

Benvolgut i Molt Honorable President,

Mai hagués imaginat tenir aquesta desafortunada oportunitat per poder parlar amb vos. Vareu seduir-me amb les paraules el dia de la vostra investidura; i ara em trobo viatjant amb el meu company cap a Brussel·les i emplenant una carta en la qual voldria triar les més encertades i agraides paraules. Per sort, tinc més de deu hores per fer-ho amb l,oportunitat d,anar-la corregint.

Agraida per haver-nos fet sentir que hi éreu en tot moment; per haver-nos fet viure una política vibrant com mai. Agraida per haver acceptat el difícil paper que us ha tocat fer i haver-ho fet amb elegància i senzillesa. Agraida per haver acostat partits de posicionaments polítics tan distants. Agraida per haver-nos dignificat tant.

Els darrers aconteixements han estat tristos certament, però creieu-me, tot el que hem avançant no serà endebades. Per molt que ara no ho pugui semblar, Catalunya torna a ser capdavantera en democràcia, en originalitat política, en respecte a les llibertats dels pobles. Hem arribat fins al moll de l,os de la democràcia europea, i això no ha agradat gens a alguns, que estaven massa ben apoltronats i fins i tot plens de pols de tan poc moure,s!

Gràcies doncs per haver arribat tan lluny com ningú no ho ha fet. Gràcies per haver-nos obert el camí.

Transmeteu la meva admiració i els meus desitjos de llibertat a la resta del Govern a l,exili i als que, malauradament, encara són a la presó.

Respecte sí, submissió no. Que tinguem sort!

Georgina Fàbregas i Martínez.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: