No esteu sols | Carta de Gemma Torrent i família
16524
post-template-default,single,single-post,postid-16524,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Perquè Catalunya, en aquest "joc" d'independència, guanya per golejada en qüestió d'intel.ligència, amb força emocional, amb constància, amb valentia i amb perseverança!!!!

— Carta de Gemma Torrent i família

Ens dirigim a tots vosaltres per intentar aportar-vos força, per traspassar-vos ànims i esperança, per dir-vos que per nosaltres sereu herois, els nostres admirats, per haver arriscat tant i patir una situació de privació de llibertat per tant de temps, sou unes persones molt valentes i decidides!!!!
Mil abraçades des de la Garrotxa(comarca Gironina)!!!!
Des de casa i des del nostre nucli familiar i d’amistats us desitgem un alliberament ben aviat!!!!
Tenim moltes esperances en què tot anirà bé i sabeu per què? Perquè Catalunya, en aquest «joc» d’independència, guanya per golejada en qüestió d’intel.ligència, amb força emocional, amb constància, amb valentia i amb perseverança!!!!
De tot aquest «joc» el nostre enemic, l’estat espanyol, només compte amb la força física i els seus amics del món judicial…segueixen fent-se mal ells sols…
A casa estem molt orgullosos de tots vosaltres per estar tant disposats a desafiar aquesta dictadura, a obres d’ara desemmascarada internacionalment, i per ser uns grans pioners en buscar camins democràtics per tal d’arribar a la independència de la nostra terra!!!
Us volem a casa!!!!
Gemma Torrent i família.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: