No esteu sols | Carta de Francesca Franch Franch
16239
post-template-default,single,single-post,postid-16239,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Sou el que volia que fóssiu: uns grans polítics.

— Carta de Francesca Franch Franch

Estimat President i estimats Consellers, si, estimats tots!

Per primera vegada a la meva vida he cregut amb els polítics i no m’heu defraudat. He vist com fèieu el que havíeu promès i ja en tenia ganes de creure-hi, doncs aviat faré seixanta anys i ja ho donava com un fet impossible. Gràcies President, gràcies Consellers, el meu agraïment de tot cor, tant de bo un dia pugui donar-vos-les mirant-vos als ulls per demostrar-vos la sinceritat i la intensitat amb que us les dono.

Cada nit, abans d’anar-me’n al llit, m’assec una estona al sofà ben abrigada amb una manteta al costat del meu marit i mirem les notícies de TV3 i/o el 324. I ploro. Cada dia ploro. Tots els dies ploro, des que uns quants sou a l’exili i uns altres a la presó. I tinc una tristor tan gran que no se com expressar-la. Penso que tinc de tot, no em falta res, que l’endemà aniré on voldré i faré el que voldré i tots vosaltres NO. Llavors em sento deutora, com si fes alguna malifeta, jo tan confortable i vosaltres NO.

I tot i així, m’ajudeu. M’ajudeu tots vosaltres sense saber-ho. La llibertat que us manca i que tant em dol, minimitza la meva malaltia i desdibuixa el meu melic, tot va darrera de la vostra llibertat.

Sou bones persones, sou unes grans persones, sou el que volia que fóssiu: uns grans polítics. Us recordaré sempre i encara que el més probable sigui que mai us coneixeré en persona, ja formeu part de mi.

Us vull a les vostres llars i també als vostres llocs legítims del Parlament.

Petons, abraçades, ànims i desitjo que el malson s’acabi ben aviat.

                        Francesca Franch Franch

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: