No esteu sols | Carta de Clàudia
16222
post-template-default,single,single-post,postid-16222,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Us escric aquesta carta rumb a Brusel.les per donar-vos suport, només seran 18 hores d'autobus. Aixó no es res comparat amb el que esteu fent vosaltres pel poble català, seguir el mandat democràtic que el poble us ha otorgat i seguir el desig de tot el poble cap a la llibertat del nostre petit país en territori però inmens en solidaritat i estima

— Carta de Clàudia

Apreciats consellers i president a l’exili,

Us escric aquesta carta rumb a Brusel.les per donar-vos suport, només seran 18 hores d’autobus. Aixó no es res comparat amb el que esteu fent vosaltres pel poble català, seguir el mandat democràtic que el poble us ha otorgat i seguir el desig de tot el poble cap a la llibertat del nostre petit país en territori però inmens en solidaritat i estima. Us estem molt agraïts per tot el que esteu fent, lluny de les vostres families i essers estimats vivint a l’exili.

President i consellers tot el meu suport i estima, malauradament no us podré votar a les eleccions per ser menor de edat i tenir 16 anys però estaré donant-vos suport igualment i desitjant que les guanyeu per retornar al poble català la veu i poder aconseguir la dessitjada indepència que tant mals de cap us està portant.

Apreciada consellera Merritxell et deixo aquí una fotografia que ens vam fer a l’últim mitíng polític d’esquerra repúblicana a Lleida abans de l’1 d’octubre.

President i consellers molta força i com diu Jordi Sanchez llum als ulls i força al braç!!

Atentament,

Clàudia Lara

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: