No esteu sols | Carta d’Aurora C
16423
post-template-default,single,single-post,postid-16423,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Pensava que no trobàveu tant a faltar l'escalf de la gent.

— Carta d’Aurora C

Benvolgut President,

Ja he escrit molts cops als Jordis i als consellers a la presó perquè m’agrada molt escriure cartes com abans. No us havia escrit perquè pensava que potser estaveu molt mes enfeinat i no trobàveu tant a faltar l’escalf de la gent.
El meu nom és Aurora Calvet i sóc de Sant Feliu de Guíxols. Visc a Eslovènia on em vaig casar i tinc dues filles que van a l’escola de primària on jo mateixa treballo de mestra.
Com que el mon és molt petit vaig fer el curs de directors d’esplai amb en Santi Vila i segur que si parléssim trobariem més d’un conegut comú.
A Eslovènia també és així, que tothom coneix a algú que és parent o veí o …
Us recomano que visiteu aquest país algun dia perquè és una meravella. Visc a Kobarid on hi ha un museu de la primera guerra mundial molt famós així que puc fer-li de guia mentre els nostres fills juguen al parc per exemple o podem fer una visita familiar. Fins i tot en Mikimoto va venir a visitar-me ;-).
Molts i molts ànims i no defalliu.
Visca Catalunya, però Girona més!!
Salutacions cordials,
Aurora C
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: