No esteu sols | Carta d’Anna M.
16439
post-template-default,single,single-post,postid-16439,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Sempre he cregut que algun dia ens alçariem com a poble cansats de callar i ser callats.

— Carta d’Anna M.

Gràcies !!

És la paraula que més ressona al meu cap. Esteu lluny de casa, de les vostres famílies i amics per escoltar la veu de un poble durant molts anys silenciada per l’obra del feixisme. Jo tinc 35 anys, no he viscut de primera mà la repressió del Franquisme però tota la meva família ha estat marcada (uns més que d’altres).

El meu avi era de la quinta del biberón i va estar fent carreteres a Galícia, ell no volia parlar gaire d’aquella època. La meva àvia va ser tancada a presó (per espia)… denuncia feta per un familiar i aquell familiar va acabar amb càrrec polític… casualitats. El meu pare va acabar amb un orfandat de la falange per ser fill de (polític) on el van moldre a pals i només el van deixar sortir (analfabet) quant creien que la meva àvia estava a les últimes per que se’n fes càrrec.

La meva família sempre ha volgut que fos apolítica per no tindré que patir les conseqüències però de ben petita sempre vaig voler l’independència, perquè dins meu sempre he cregut que algun dia ens alçariem com a poble cansats de callar i ser callats. Ara fins i tot la meva família vota per la independència perquè s’han adonat que callant només els fem mes forts.

Moltes vegades no entenem els moviments que feu, però mai perdem la confiança perquè sabem que si ho feu es per alguna cosa i que vosaltres sou els qui doneu la cara per tots nosaltres.
Mai estaré prou agraïda s’aconsegueixi o no per intentar-ho perquè teniu tot els nostre suport i el dels nostres avantpassats. Sou història en aquesta república, sou molt grans i com no repetir-os

GRÀCIES !!!

Anna M.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: