No esteu sols | Carta d’Anna i Xavi
16305
post-template-default,single,single-post,postid-16305,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

És la meva manera de transmetre-us tot el meu escalf i dir-vos que us tenim molt presents, no sé com dir-ho, heu passat a formar part de la família. Patim, ens enfadem, estem tristos, pensem en vosaltres com si us coneguéssim fa molt de temps.

— Carta d’Anna i Xavi

Benvolguts, Jordi C, Jordi S, Oriol i Joaquim,

Des de fa molts dies tinc comprats sobres i segells per enviar-vos una carta. Malauradament jo sóc de números i em costa moltíssim escriure i expressar la barreja de sentiments que des de fa uns mesos s’han despertat en mi. Des del primer dia que vareu ser empresonats cada dia encenc al meu jardí unes espelmes. És la meva manera de transmetre-us tot el meu escalf i dir-vos que us tenim molt presents, no sé com dir-ho, heu passat a formar part de la família. Patim, ens enfadem, estem tristos, pensem en vosaltres com si us coneguéssim fa molt de temps. És tan injust tot plegat! Però si hi ha alguna cosa que em defineix és el meu optimisme i entre els pensaments sempre n’hi ha de positius i esperançats.
Ni el Xavi (el meu marit estimat) ni jo hem faltat a cap de les crides i mobilitzacions a què se’ns ha convocat. Penseu que el regal de 50 aniversari del Xavi el vaig canviar a darrera hora quan es va saber la data de la manifestació de Brussel·les. Ell està molt malament de l’esquena, el viatge en cotxe era impensable, així doncs, li vaig regalar els bitllets d’avió per no poder faltar a la cita, i allà un cop més vàrem donar suport al procés i vàrem cridar més fort que mai per la vostra llibertat….i seguirem fent-ho, seguirem anant a cadascuna de les mobilitzacions que se’ns convoqui. No sabem com més podem agrair tot el que heu fet, i tot el que representeu, i tot el que de ben segur continuareu fent, per el nostre estimat país.
Us faig arribar amb aquest correu una fotografia de les meves espelmes de cada dia. Penseu que no deixaré d’encendre-les fins que aconseguim entre tots la LLIBERTAT!
Una forta abraçada!
Anna i Xavi
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: