No esteu sols | Carta d’Anna Bofill
16514
post-template-default,single,single-post,postid-16514,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Ferms, perseverants i junts plantarem cara a la injustícia i a la dictadura; i aconseguirem el nostre objectiu: democràcia, llibertat, independència i República.

— Carta d’Anna Bofill

Benvolguts President legítim M.H. Carles Piugdemont, exiliats i presos polítics,

Tinc 64 anys, sóc mestra jubilada de l’escola pública i he assistit a totes les mobilitzacions i convocatòries en defensa del nostre legítim govern, demanant la llibertat dels nostres ostatges polítics i recolzant i exigint justícia, llibertat, independència i República.

Vaig anar a Brussel·les; vaig fer moltes cartes en anglès i les vaig repartir al tren, entre els passatgers, als bars, als hotels…explicant la nostra situació política i demanant fessin una cadena passant-la a més gent una vegada llegida.

També escric regularment a tots els presos polítics i al nostre Major. Sr. Lluís Trapero.

No em puc imaginar com deu ser viure a l’exili, o a la presó, lluny de la família, amics, i lluny de la nostra Terra.

Amb tot, crec que deu reconfortar tenir el convenciment de que es fa el que  cal fer, que la nostra causa és noble i justa.

Mai ens havíem sentit tant partícips de formar part dels esdeveniments polítics de la nostra Terra. Formem part activa de la nostra Història.

No estic cansada de lluitar; continuaré endavant amb fermesa i perseverança tot el temps que calgui i prenent part en el que sigui necessari.

Veient les actuacions que, dia a dia, va fent el govern d’Espanya, estic plenament convençuda que és del tot imprescindible tenir el nostre propi Estat ja que, després de tanta repressió, abús de poder, injustícia, humiliació i mal tracte de que som objecte, no hi ha altra solució. Som un poble digne, inclusiu i pacífic, que mereix la llibertat.

Sols demano que els partits independentistes siguin VALENTS, no cedeixin a les amenaces i xantatges; ens tenen al seu costat però cal que no tinguin por i hi hagi unió entre ells.

Ferms, perseverants i junts plantarem cara a la injustícia i a la dictadura; i aconseguirem el nostre objectiu: democràcia, llibertat, independència i República.

Amb tot el meu afecte i recolzament,

Anna Bofill i Rovira , des de Folgueroles.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: