No esteu sols | Carta d’Anna
15917
post-template-default,single,single-post,postid-15917,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Un amor que us guardem per donar-vos la més gran i dolça de les benvingudes.

— Carta d’Anna

Estimades Dolors i Meritxell. Estimats Oriol, Jordi C., Joaquim, Raül, Jordi S., Josep, Carles, Jordi T.

Durant aquests últims dies, hem sentit tanta tristesa, tanta ràbia, tant de dolor, tanta impotència, tanta frustració… Hem plorat tant per l’abús autoritari dictat per la Injustícia Espanyola de separar-vos de nosaltres, i de tenir-vos tan lluny, que ja no ens queden llàgrimes. Ara ens queda només força, coratge, fermesa, confiança, perseverança, empenta, i determinació.

Lluitarem per la nostra terra des de la pau, però amb totes les nostres forces, i amb ungles i dents si s’escau. Per vosaltres, perquè ho heu donat TOT per nosaltres: el temps, l’esforç, la confiança i, fins i tot, la vostra llibertat.

Si us plau, durant aquest període negre de repressió, procureu cuidar-vos molt, tireu endavant, i SEMPRE camineu amb el pit enfora i el cap ben alt, orgullosos de qui sou i de què heu fet, que no ha sigut més que defensar el nostre petit i preciós país.

En cada segon de la vida cada una de les persones que ens manifestem a favor de la vostra justa alliberació, recordeu que pensem en vosaltres i que sentim amor, un amor que us guardem per donar-vos la més gran i dolça de les benvingudes, que esperem arribi ben aviat.

Us volem lliures, i us volem a casa. No esteu sols; mai no estareu sols.

Anna

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: