No esteu sols | Carta d’Àngels Torrens
16292
post-template-default,single,single-post,postid-16292,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Cada espelma, cada pensament per vosaltres, cada cançó, cada crit de "Llibertat!" desprèn una energia que estic convençuda que no és envà.

— Carta d’Àngels Torrens

Estimats… (crec que ja puc començar així; quan s’ha plorat per una persona, ja pots dir que l’estimes).

Estimats Jordi, Quim, Oriol i Jordi. Últimament, i malauradament, heu estat presents a la vida de molts de nosaltres; cada vegada que hem fet una concentració, que ens hem abrigat amb una bufanda groga, que ens hem passat un whatsapp amb imatges, textos i cançons,…

Però especialment hi hem pensat aquests dies de Nadal… El dia 24 al migdia, a la cantada de la plaça del meu ajuntament, enmig de tanta gent lluint el groc, no vaig poder acabar de cantar «Quan somrius»… l’emoció em va tallar la veu. I ahir, dia de Nadal, a taula hi havia una espelma groga.
Tenir-vos presents en moltes de les coses que fem ha esdevingut la nostra «normalitat». I em resisteixo a creure que sigui per gaire temps. Cada espelma, cada pensament per vosaltres, cada cançó, cada crit de «Llibertat!» picant de mans, cada llaç groc…tot això sumat, fet per tanta gent alhora, desprèn una energia que estic convençuda que no és envà.
US VOLEM A CASA!!! A vosaltres i als que són a Bèlgica. I ens en sortirem! Els primers que ens doneu exemple sou vosaltres mateixos.
No us oblidem, ni oblidarem mai el que us/ens han fet. Però tampoc oblidarem mai que amb els Jordis -i ja abans amb la Carme i la Muriel- hem après a fer la revolució més exemplar de la nostra història.
Esteu en els nostres pensaments més positius.
Tant de bo que el 2018 vingui ple de pau i llibertat.
Una abraçada.
Àngels Torrens (Manresa)
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: