No esteu sols | Carta d’Anabel
16210
post-template-default,single,single-post,postid-16210,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

És impressionant com es mobilitza el poble català... Com lluiten per defensar els drets de la democràcia i la posada en llibertat dels presos polítics, es d’un valor mai vist.

— Carta d’Anabel

CARTA AL HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Sr. Carles Puigdemont:

Bon dia president. És t ot un gran honor pogué escriure-l’hi aquesta carta.

Adreçar-me a vostè per a donar-li tot el suport i escalf que es mereix.

Sóc una dona, el meu nom és Anabel. Hem feia moltíssima i l·lusió pogué anar a Brussel·les, però finalment no podrà ser.

L’altre nit el vaig s eguir per TV3 al programa “ preguntes freqüents”. Va estar d’allò més bé, i mpecable, té tota la meva admiració.

En els s eus ulls es veu una persona honesta i sincera, amb molta bona fe.

Estic molt orgullosa de tenir un president com vostè.

Cada dia m’aixeco pensant amb t ot el t ema polític i t inc l’esperança de que el meu somni es faci realitat; tenir una Catalunya lliure com a República i que esdevingui un estat independent.

Sóc creient i espero per t ot el dolor i mal que des del regne d’Espanya ens estan fent, ho puguem aconseguir, perquè Déu nostre s ap que el poble de Catalunya s’ho mereix.

No em puc arribar a i maginar com els presos polítics ho estan passant a presó, i vostès al exil.li, també.

Des d’aquí els hi dono tot el meu suport i admiració, amb tot el meu cor desitjo que hi hagi justícia per tanta intolerància i dolor que ens estan fent a tot els catalans, no hi ha dret!!!

És molt greu tot el que esta passant; des del 155, els presos polítics, part del Govern a l’exili, el control dels mitjans audiovisuals públics i escoles catalanes, fins a l’eliminació cultural catalana.

La primera i millor cosa que m’ha passat és s er mare d’una nena ( ara amb 1 3 anys) i l a segona es tenir tot l’orgull de ser Catalana.

Sóc nascuda a Girona, concretament a Ripoll, i tinc encara família vivint allà, i d’altres familiars que vivien a Sant Joan de les Abadesses, l locs que vostè coneix.

Ells t ambé, amb tot el tema dels atemptats a Barcelona i Cambrils, ho han passat molt malament ( per tot el tema d’Iman de Ripoll) com tota Catalunya.

Allà, tot això els hi va arribar a tocar de molt aprop. Gràcies President, estem amb vostè, malgrat els altres que insulten i menteixen. Vostè no ens ha decebut, tot el contrari; ha estat a l’alçada del poble de Catalunya. Endavant, sense defallir.

És impressionant com es mobilitza el poble català; a través dels Cdr, les entitats com ara Omnium, ANC, etc…

Com lluiten per defensar els drets de la democràcia i la posada en llibertat dels presos polítics, es d’un valor mai vist.

Seguirem l luitant per defensar els més basics drets humans.

Des d’aquí esperem que v ostè president i els exiliats, ven aviat t orneu cap a Catalunya.

Una abraçada molt forta, de part d’una compatriota Catalana.

Molt atentament,

Anabel Caravaca Ceballos.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: