No esteu sols | Carta d’Agustí
16016
post-template-default,single,single-post,postid-16016,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Fill de pare emigrat de la “meseta Castellana”. Fill de mare deportada per la guerra civil. Net d’un extremeny assassinat a Mauthausen. Les seves conviccions i anhels son la meva força. La meva força és la vostra energia.

— Carta d’Agustí

Barcelona, a 12 de Novembre de 2017

Estimat/Estimada,

Sento el vertigen de l’angoixa imaginant-te llegint aquesta carta lluny dels teus. I es fa difícil escriure’t paraules de suport i ànims sense caure en “mantras” d’eslògans i tòpics repetits aquests dies fins l’afonia col·lectiva.

No estàs, no esteu sols, perquè us enviem constantment tota la nostra força i sabem que us arriba. Però sí esteu lluny, tot i sentir-nos a prop. I per damunt de tot, no esteu on heu d’estar que és amb les vostres famílies, amics i amb tota la gent a qui representeu legítimament.

Estic convençut que no només el nostre suport us dona l’energia necessària per continuar sencers i convençuts sinó que el vostre convenciment i creences us permetran seguir ferms i acompanyats. I també ho farà l’energia que neix de les lluites passades i la història compartida de la nostra societat.

És aquesta una energia lluminosa i clara, esperançada i respectuosa, potent per la fe en sí mateixa. Alimentada i enriquida per tantes i tantes generacions, tants i tants herois, morts anònims, vius resistents, supervivents oblidats i gent de tots els orígens que només ha volgut viure en llibertat.

Aquesta energia us ha d’enfortir fins que torneu a ser lliures en un país lliure. La que us vull enviar jo, fill de pare emigrat de la “meseta Castellana”. Fill de mare deportada per la guerra civil. Net d’un extremeny assassinat a Mauthausen. Les seves conviccions i anhels son la meva força. La meva força és la vostra energia.

Desitjo que sentiu des de la distància l’escalf i la fermesa de la meva abraçada.

Fins molt aviat.

Agustí

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: