No esteu sols | Carta de Mariangels
16555
post-template-default,single,single-post,postid-16555,single-format-quote,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Som un país excel•lent President. Hem d'ensortir-nos-en.

— Carta de Mariangels

Estimadíssim President, MH Carles Puigdemont,

Faig servir aquest «estimadíssim» tal com diu en Jordi Cuixart, perquè ens hem d’estimar molt.

Tenim el cor fet miques. Costa mantenir la moral alta veient tot el que està passant.

Avui m’he posat molt contenta veient que l’anava a veure la seva dona a la presó on ara el tenen retingut.

Pensar en tot el que deuen estar passant totes les seves families ens fa estar a tothom amb el cor petit.

He escrit moltes cartes a tothom algunes fent servir la plataforma carta@noesteusols, així no faig servir segells ni el servei de correus, a part de que com n’he escrit moltes surt força car, la principal raó és perquè als estancs només hi ha segelles dels Preparao i em fa molta malicia. Quan rondines, els que estan pel tema, te’n donen uns que tenen reservats i això emociona. Fins i tot me n’han donat per posar dins les cartes, «regalats». Som un país excel•lent President. Hem d’ensortir-nos-en. Aquí veient el que passa al Parlament tampoc ens animem gaire. La veritat és que jo crec que tothom el vol investir, el que passa és que no saben com i tampoc volen anar tots a la presó. Tot és molt complicat

La veritat és que estem fets caldo, doncs a part dels problemes de cada casa aquest problema el tenim tots els que estem per la República com un problema personal.

El dia que vaig saber que l’havien retingut a Alemanya em vaig passar el dia plorant, menys mal de la manifestaci6 de la tarda que almenys al ser amb més gent, vulguis o no t’animes.

Hem estat per Setmana Santa al Priorat, en una casa de turisme rural, d’una parella que va decidir, deixar-ho tot i posar tot el que tenien en tornar a aixecar el Mas perdut a la muntanya entre Arboli i Cornudella de Montsant, a dalt de tot d’un penya-segat des del que es veia Siurana perfectament. Li explico perquè aquesta gent tanca la casa el dia 11 de setembre i també la tancarà el dia 15 d’abril per la gran manifestació.

A tots el pobles del Priorat està tot ple de llaços grocs, a milers. A les portes de moltissimes cases hi ha el rètol de Llibertat Presos Politics, fins i tot a les façanes de moltes esglésies.

Aqui a Barcelona, és una batalla, posar-los perquè te’ls treguin. L’altra dia al vespre vam anar a posar flors i llaços a l’escola on no vam poder votar l’Io perquè de bon mati va venir la poli a atonyinar-nos. Va durar tot el dia però cap al tard ja ho van arrencar tot.

L’alcaldessa tampoc ajuda perquè de vegades sén les mateixes brigades de neteja les que ho treuen.

Hem de guanyar Barcelona President. No pots ser que Barcelona no estigui dins I’AWII.

Cada dia, des que va començar aquest mal son, quan van empresonar als Jordis envio una foto de quan surt el Sol als meus contactes, també a twitter, posant el comptador, hores d’ara ho haig d’anotar perquè cada cop està més complicat. Ho veig des de casa perquè visc al barri de Sant Genis dels Agudells amb una església mil·lenària i tot. Ha de venir-la a veure President, quan tot això s’acabi.

Escric amb l’ordinador perquè aixi s’entén millor i puc corregir, però cregui’m que igualment ho faig molt, molt sentidament.

Només he rebut dues respostes, la del Major Trapero, al que també he escrit allà on el tenen amagat i en Raül Romeva, no cal dir que m’agradaria molt rebre una resposta seva però encara m’agradaria més que el deixessin sortir de seguida.

Avui hem escrit cartes a la Sra. Merkel, Macron, al President de Finlàndia, al d’Irlanda i Antonio Costa de Portugal. Es una iniciativa dels familiars dels presos de l’Associació Drets Civils, la carta està feta i només hem de posar el nom, DNI i signar-les. Les enviaré demà junt amb aquesta.

Vaig a intentar imprimir una de les fotos, a veure si puc la d’avui perquè en vegi l’efecte. Una abraçada molt forta i molta força. Tothom està amb vostè i la resta de presos.

A twitter afegeixo #nosurrender #llibertatpresospolitics #noesteusols #usvolemacasa

Mariangels

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A %d blogueros les gusta esto: